Німецькі медики повернули слух та зір звільненому із полону українцю

Німецькі медики повернули слух та зір звільненому із полону українцю

Попереду в Жемчугова також звикання до нових протезів рук

Звільненому з полону в зоні АТО українцеві Володимиру Жемчугову німецькі медики провели п'ять операцій. Їм вдалося повернути українцю зір на одному оці та слух.

Також йому видалили грижу на животі і готуються відновити друге око. Попереду в Жемчугова також звикання до нових протезів рук.
«Ми їздили в Кобленс, там військовий госпіталь, де знаходяться три тяжкопоранених українських військових. Дуже хочеться щось зробити для країни. Чесно кажучи, подорожуючи по світу дуже незрозуміло, чому ми не можемо жити так само як живуть в Європі», – розповів Жемчугов.
Нагадаємо, Жемчугов був в полоні з осені 2015 року. Не будучи військовим, він випадково підірвався на розтяжці, втративши очі і руки. У зону АТО приїхав, щоб забрати матір. Сепаратисти звинуватили його в підриві залізничних колій і ліній електропередач. Останні 13 років Перлів жив разом з родиною в Тбілісі, де працював в компанії із виробництва пластикових пляшок. Жемчугов оформляє інвалідність, розраховує на отримання статусу учасника бойових дій.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: