Нова приставка Apple TV тепер підтримує формат 4K

Нова приставка Apple TV тепер підтримує формат 4K

Новий гаджет має забезпечувати передачу кольорів у світлих і темних ділянках кадру з найвищою якістю

Компанія Apple пропонує в новому, п'ятому, поколінні своєї лінійки телевізійних приставок Apple TV можливість насолоджуватися відео з роздільною здатністю 4К.

Про це розповів у вівторок під час офіційної прес-конференції Apple у вівторок старший віце-президент компанії Едді Кью.

Пристрій нового покоління так і називатиметься – Apple TV 4K. За словами Кью, тепер фільми та відео у форматі 4K ближчим часом можна буде переглядати прямо з iTunes, Netflix чи Amazon Prime TV за ціною продукції HDR-якості.

Новий гаджет має забезпечувати передачу кольорів у світлих і темних ділянках кадру з найвищою якістю, однак для цього потрібно мати також телевізор 4К.

Функціонування Apple TV 4K забезпечує процесор A10X Fusion, який раніше був встановлений на планшет iPad Pro. Як запевнили виробники, апаратне обладнання нового пристрою здатне забезпечити передачу зображення зі швидкістю 60 кадрів за секунду.

Ціна на приставку Apple TV 4K 32 Гб становитиме $179, з розширеною пам'яттю у 64Гб - $199. Замовити новинку можна вже буде 15 вересня, перші поставки почнуться 22 вересня.

Раніше повідомлялося, що Apple зняла відео презентації Apple Watch на вокзалі Києва.

Нагадаємо, компанія Apple представила новий телефон iPhone X.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: