Новіков: є шанс звільнити Карпюка і Клиха

Новіков: є шанс звільнити Карпюка і Клиха

Адвокат вважає, що Путін не стане перешкоджати їх звільненню, як це було у випадку з Надією Савченко.

Адвокат Миколи Карпюка і Станіслава Клиха вважає, що після звільнення Надії Савченко шансів на визволення українців побільшало.

Про це Ілля Новіков заявив в ефірі «5 каналу».

«Щодо того, що буде далі – до вчорашнього дня я б відповів більш песимістично. Тому що до вчорашнього дня це все було в теорії. А вчора ми дуже показово побачили на прикладі Надії Савченко як 22 роки позбавлення волі, написані на папері, перетворюються в ніщо. В один момент», – пояснив захисник.

Він зауважив, що Президент Петро Порошенко, а також Міністерство закордонних справ уже публічно заявили про підтримку українських заручників, тож, на його думку, ситуацію не кинуть напризволяще.

«Я думаю, що в перспективі якогось великого обміну (або не великого, а штучного – як з Надією), шанси звільнити Миколу і Стаса – вони є, вони не нульові», – підкреслив Новіков.

До того ж справи Миколи Карпюка і Станіслава Клиха, вважає адвокат, ініційовані на рівні Слідчого комітету Росії, тому, очікується, що Володимир Путін не стане перешкоджати їх звільненню, як це було у випадку з Надією Савченко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: