Новий лідер бойовиків «ДНР» розкрив подробиці вбивства «Мотороли»

Новий лідер бойовиків «ДНР» розкрив подробиці вбивства «Мотороли»

Командир одного з підрозділів ополчення «ДНР» «Спарта» Моторола загинув 16 жовтня від вибуху у будинку в якому він жив

Вибуховий пристрій, у результаті детонації якого загинув російський найманець Арсеній Павлов («Моторола»), було закладено на дах ліфта.

Про це розповів новий командир батальйону «ДНР» «Спарта» Володимир Жога (Воха), передає КП.ру.

«Ліфт рознесло, троси, звичайно, пошкоджені, але не критично. Працювали люди досвідчені, проста людина, без підготовки, туди б не зайшла. Ця людина була підготовлена максимально і по стресостійкості, і за швидкістю роботи. На все пішло хвилини дві-три, інакше б охорона щось запідозрила», – заявив наступник Мотороли.

Він додав, що в момент вибуху організатор замаху на Моторолу перебував або поруч, або використовував якісь розпізнавачі голосу, жучки.

Нагадаємо, 23 жовтня українські хакери заявили, що ліквідацію російського найманця Мотороли провели російські спецслужби.

До слова, наступник «Мотороли», новий керівник батальйону бойовиків «Спарта» Володимир Жога з позивним «Воха» пообіцяв продовжити гру, розпочату убитим терористом «ДНР».

Нагадаємо, один з найбільш жорстоких бойовиків «ДНР» Арсен Павлов(Моторола) загинув 16 жовтня. Коли терорист повертався додому, в ліфті спрацював саморобний вибуховий пристрій. Бойовик дістав травми, несумісні з життям. У СБУ та МВС підтвердили смерть бойовика.

У терористичних угрупованнях «Л/ДНР», не дочекавшись результатів розслідування, поспішили звинуватити Київ у вбивстві терориста. Російські пропагандистські ЗМІ також мусують лише цю версію.

Ватажок бойовиків «ДНР» Олександр Захарченко заявив, що за ліквідацією Мотороли стоять українські спецслужби, та звинуватив Київ у порушенні перемир’я. Він пообіцяв помститися за «близького друга».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: