Новий представник президента у Верховній Раді каже, що коаліція скоро поповниться

Новий представник президента у Верховній Раді каже, що коаліція скоро поповниться

Герасимов хоче підвищити ефективність взаємодії президента і парламенту

Народний депутат від БПП, представник президента в парламенті Артур Герасимов упевнений, що найближчим часом до коаліції приєднаються деякі демократичні фракції. Про це він сказав в інтерв’ю «Главкому».
Нардеп запевнив, що коаліція існує. «Я щиро вірю, що вже найближчим часом до коаліції приєднаються й інші демократичні фракції», - заявив Герасимов.

Зокрема, він сподівається, що Надія Савченко переконає Юлію Тимошенко, щоб «Батьківщина» повернулася в коаліцію.

Коментуючи той факт, що оскільки функцію «збирачів» голосів досі в парламенті виконували Кононенко, Березенко, Довгий, то по суті вони - реальні провайдери волі президента в Раді, а представник президента - лише церемоніальна фігура, Герасимов не погодився з цим. «Не можу з цим погодитися. Якщо ви уважно вивчали, за що повинен відповідати представник президента в парламенті, то головне - це посилення позиції президента під час представлення президентських законопроектів, їх обговорення в комітетах, на погоджувальній раді», - сказав він.
Герасимов переконаний, що ключове – «це підвищення ефективності взаємодії президента і парламенту». «Коли ми єдина команда, ми досягаємо набагато кращих результатів і головне - набагато швидше», - підкреслив він.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: