Новий звіт у справі Шеремета може бути до кінця року

Новий звіт у справі Шеремета може бути до кінця року

У МВС не виключають можливості представлення у другій половині року нового звіту щодо розслідування вбивства Шеремета

Міністерство внутрішніх справ може представити новий звіт щодо результатів розслідування справи про вбивство журналіста Павла Шеремета у другій половині 2017 року. Про це журналістам повідомив речник МВС Артем Шевченко.

«У другій половині року, якщо слідство дозволить і якщо буде що повідомити, можливо, це повториться (звіт. - Ред.)», - сказав він.

Нагадаємо, Шевченко заявив, що слідчі не дають дозволу на розкриття нової інформації щодо вбивства журналіста Павла Шеремета. Крім того, за його словами, у слідства немає підозрюваних у цій справі.

Радник міністра внутрішніх справ Іван Варченко повідомляв, що серед версій, на які продовжує вказувати слідство у справі Шеремета, залишається «російський» слід, але остаточних доказів немає. 

Нагадаємо, 20 липня 2016 року в центрі Києва внаслідок вибуху машини загинув відомий журналіст Павло Шеремет. Трагедія сталася на розі вулиць Богдана Хмельницького та Івана Франка. 

За фактом загибелі журналіста прокуратура відкрила кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого п. 5 ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство, скоєне у спосіб, небезпечний для життя багатьох осіб).

Як повідомляв «Главком», у мережі опублікували фільм-розслідування вбивства українського журналіста Павла Шеремета.

Наприкінці червня генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив про відсутність серйозного прогресу в розслідуванні справи про вбивство Шеремета.

11 липня президент України Петро Порошенко провів зустріч з родиною Шеремета і представниками Комітету захисту журналістів. Порошенко наголосив, що правоохоронні органи повинні найближчим часом провести публічний звіт про результати слідства.

Міжнародна організація Комітет захисту журналістів вважає, що розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета в Україні забуксувало. 

Євродепутат Ребекка Гармс заявила, що вбивство Шеремета не може залишатися безкарним.

Сьогодні у Києві триває акція #РікБезПавла.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: