Обшуки в Укргазвидобуванні: у компанії сказали, які документи у них вилучають

Обшуки в Укргазвидобуванні: у компанії сказали, які документи у них вилучають

Як пояснили в Укргазвидобуванні, ці документи стосуються проведення у 2016-2017 роках ГРП (процес інтенсифікації видобутку газу), інженерних звітів та іншої важливої для діяльності компанії інформації

В офісах ПАТ Укргазвидобування вилучають документи, пов'язані з компаніями Tacrom Services S.R.L (Румунія) та «Бєлоруснєфть».

Про це повідомляє прес-служба компанії.

«Обшуки проводяться за ухвалою Печерського районного суду міста Києва від 29 червня 2017 року... Згідно з ухвалою суду вилученню підлягають документи, пов'язані з відносинами ПАТ Укргазвидобування та компаніями Tacrom Services S.R.L (Румунія), ДП «РУП ВО «Бєлоруснєфть» (Республіка Білорусь)», - йдеться у повідомленні.

Як пояснили в Укргазвидобуванні, ці документи стосуються проведення у 2016-2017 роках ГРП (процес інтенсифікації видобутку газу), інженерних звітів та іншої важливої для діяльності компанії інформації.

При цьому в компанії запевнили, що вона співпрацює з представниками СБУ та ГПУ, та нагадали, що рахунки ПАТ Укргазвидобування з кінця травня залишаються заблокованими.

Як повідомлялося, в офісах компанії Укргазвидобування по всій Україні представники Служба безпеки України та Генеральна прокуратура України проводять обшуки та виїмку документів.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: