Обстановка в АТО напружена: бойовики гатять із гранатометів і БМП

Обстановка в АТО напружена: бойовики гатять із гранатометів і БМП

Від опівночі зафіксовано 9 випадків порушення перемир’я

Упродовж сьогоднішнього дня у районі проведення антитерористичної операції на Донбасі обстановка залишалась напруженою, проте контрольованою українською армією. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Від опівночі зафіксовано 9 випадків порушення перемир’я, 6 із яких припадають на донецький напрямок.

«Так, найгарячіше й надалі було неподалік Авдіївки. Тут бойовики тричі обстрілювали наші укріплення з різних видів гранатометів, озброєння БМП та стрілецької зброї. Там само, близько 16-ї години ворог випустив 12 мін калібру 120 міліметрів. Також сьогодні під вогонь стрілецької зброї окупантів потрапили укріплення сил АТО біля шахти Бутівка, Верхньоторецького, Кам’янки», - йдеться в повідомленні.

На приморському напрямку противник двічі обстрілював із піхотного озброєння наші опорні пункти неподалік Гнутового. 

«На луганському напрямку бойовики упродовж майже 30 хвилин випустили 39 мін калібру 82 міліметри, били з протитанкового гранатомету і озброєння БМП на підступах до Троїцького», - повідомляє прес-центр.

«Під час більшості провокацій українські військові оперативно і жорстко вогнем у відповідь пригнічували активність ворога. Від початку доби втрат серед українських воїнів немає», - інформують у штабі АТО.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: