Обстановка в районі Авдіївки різко загострилася

Обстановка в районі Авдіївки різко загострилася

28 серпня в промзоні Авдіївки бойовики використовували все наявне озброєння

На тимчасово окупованих територіях сходу України набула різкого загострення обстановка в районі н.п. Авдіївка. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.
«28 серпня ц.р. внаслідок активних вогневих боїв у промисловій зоні н.п. Авдіївка, де противником застосовувалось усе наявне озброєння, у т.ч. танки, передові підрозділи 11-го окремого мотострілецького полку (Макіївка) 1-го АК (Донецьк) ЗС РФ та приданих частин зазнали значних втрат і частково відійшли з раніше зайнятих позицій», – ідеться у повідомленні.
За даними розвідки, для коригування вогню та розвідки результатів вогневого ураження у районі Авдіївки було задіяно безпілотний літальний апарат зі складу роти БПЛА 11-го ОМСП. «Протидію можливому застосуванню силами АТО безпілотних літальних апаратів здійснював комплекс РЕБ «Шиповник-Аэро», – інформують у ГУР.
«Разом із цим противник продовжував вогневий вплив на підрозділи сил АТО, у т.ч. із застосуванням заборонених Мінськими домовленостями 122- та 152-мм артилерійських систем, у районах н.п. Архангельське, Авдіївка, Піски, Широкине», – додають розвідники.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: