Ситуація в зоні АТО стабілізувалася: лише вісім обстрілів за день

Ситуація в зоні АТО стабілізувалася: лише вісім обстрілів за день
Українські захисники на Донбасі

Жоден український захисник сьогодні не постраждав

Сьогодні оперативна ситуація в районі проведення антитерористичної операції на Донбасі, порівняно з попередніми днями, суттєво стабілізувалась. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

За його даними, від початку доби російсько-терористичні бандформуваннями вісім разів застосовували зброю проти підрозділів ЗС України. «При цьому не зафіксовано жодного факту використання бойовиками забороненого Мінськими угодами артилерійського озброєння», - зазначає прес-центр.

Порушення незаконними збройними формування умов припинення вогню відбулись тільки на Приморському та Луганському напрямках. В результаті бойових дій жоден український захисник сьогодні не постраждав.

«Приморський напрямок. На цій ділянці лінії зіткнення противник п'ять разів відкривав вогонь по опорних пунктах сил АТО. Зокрема, з протитанкових гранатометів та стрілецької зброї окупанти відкривали вогонь по наших воїнах, котрі тримають оборону поблизу Павлополя й Новомихайлівки, а з великокаліберних кулеметів - в районі Мар'їнки й Талаківки», - інформують у штабі АТО.

«Луганський напрямок. Всі три ворожі обстріли на цій частині фронту ще до світанку відбулись неподалік від Новоолександрівки. Там бойовики використовували великокаліберні кулемети та зенітну установку», - повідомили в штабі.

Як повідомляла українська розвідка, на неконтрольовану територію Донбасу прибули російські військові з Пензенської області РФ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: