Обстрілами на Донбасі керує Генштаб РФ, - Лисенко

Обстрілами на Донбасі керує Генштаб РФ, - Лисенко

Речник питань АТО Андрій Лисенко підкреслив, що команди обстрілювати українські території йдуть з Москви

«Хочу наголосити, що бойовики використовують важке озброєння, і шукати причину, чому це вони роблять і через що це відбувається, немає сенсу, наприклад, у того ж керівництва "ЛНР/ДНР". Оскільки команди, які надходять на окуповану територію, йдуть із Кремля, зокрема, з Генерального штабу Збройних сил Російської Федерації. І цю команду виконують саме російські офіцери і генерали, які керують окупаційними військами на території Донбасу", - наголосив він в інтерв’ю «5 каналу».
Нагадаємо, за минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі в результаті бойових дій загинули семеро українських військовиків, дев'ятеро отримали поранення. Про це сьогодні під час брифінгу повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник.
«За минулу добу в результаті бойових дій, на жаль, ми понесли великі втрати. Семеро українських військовиків загинули, ще дев'ятеро були поранені», - сказав він.
Як повідомив уранці прес-центр штабу АТО, минулої доби бойовики 47 разів відкривали вогонь по укріпленнях ЗС України вздовж усієї лінії зіткнення.
.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: