Очевидці розповіли про подробиці пожежі у будинку для літніх людей на Київщині

Очевидці розповіли про подробиці пожежі у будинку для літніх людей на Київщині

Люди викликали пожежників, які, за словами свідків, їхали понад півгодини.

Свідки розповіли про подробиці пожежі у будинку для літніх людей у селі Літочки Броварського району Київської області, під час якої загинуло 17 людей, а 5 осіб було госпіталізовано.

Близько третьої ночі на другому поверсі будинку спалахнув вогонь. Його гасили спочатку місцеві мешканці, потім майже 30 одиниць пожежної техніки, інформує ТСН.

За словами свідка пожежі Василя, він прокинувся серед ночі від дивних звуків із вулиці.

«О першій ночі десь я прокинувся – щось таке стукало і тріщало. І побачив, що горить, пішов на допомогу», - розповів Василь Воробей.

Чоловік побіг до будинку та почав виносити пенсіонерів з першого поверху. Йому вдалося врятувати двох бабусь, адже надалі перебувати в охопленому полум'ям будинку було неможливо. У будівлі були обгорілі стіни, зруйновано перекриття і дах.

Люди викликали пожежників, які, за словами чоловіка, їхали понад півгодини. Спочатку прибула сільска пожежна машина, як говорять мешканці села, без води. Коли рятувальники побачили масштаби катастрофи, то викликали підмогу з області.

Нагадаємо, що у неділю вночі у селі Літочки Броварського району на Київщині в приватній двоповерховій будівлі, де жили люди похилого віку, виникла пожежа, внаслідок якої загинуло 17 громадян, ще 5 осіб госпіталізовано, 2 з них в тяжкому стані.

Віце-прем'єр Геннадій Зубко доручив провести перевірку всіх об'єктів, де проживають люди похилого віку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: