Очевидці зняли на відео олігарха Димінського на місці смертельного ДТП

Очевидці зняли на відео олігарха Димінського на місці смертельного ДТП

Поліція отримала підстави офіційно допитати львівського бізнесмена

З’явилося відео перших хвилин після аварії за участю кортежу Петра Димінського у якій загинула 31-річна Наталія Тріла.

У розпорядженні Zахіd.net потрапив відеозапис резонансної ДТП, яке сталося у п’ятницю, 18 серпня, на трасі Львів-Краковець. Запис зробили очевидці аварії.

На відео видно джип Lexus з кортежу Петра Димінського у якому їздить його охорона. Також на місці події видно сивого чоловіка у білій сорочці дуже схожого на 62-річного Петра Димінського.

Згодом чоловік у білій сорочці сідає у позашляховик Lexus, що був у кортежі разом з Mercedes S 65 AMG, який і зіткнувся з Opel Astra.

Hаніше у поліції заявляли, що слідчі не знайшли свідків, які б бачили на місці події Петра Димінського, а відтак не було підстав, щоб провести його допит на предмет ушкоджень.

Видання передало поліції відео з місця ДТП.

Нагадаємо, автомобіль відомого львівського бізнесмена Петра Димінського став учасником ДТП, у якій загинула молода жінка. З інформацією видання Zaxid.net, ймовірно, за кермом був сам бізнесмен, однак ця інформація не була підтверджена.

Винуватцем ДТП визнав себе охоронець Димінського Андрій Борщ, який зазвичай їздить кортежем у машині охорони бізнесмена. Того дня автоескорт також супроводжував машину львівського бізнесмена.

Брат загиблої Степан Мацевко заявив, що за кермом автівки, що 18 серпня збила на смерть дівчину у Львівській області, перебував саме Петро Димінський.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: