Вбивство у Кривому Озері: поліцейський пояснив, хто і чому стріляв

Вбивство у Кривому Озері: поліцейський пояснив, хто і чому стріляв

Сержант поліції Причипойда розповів, що коли він з колегами приїхав на виклик, Цукерман погнався за ними з лопатою

Один з підозрюваних у вбивстві жителя Кривого Озера, сержант поліції Олександр Причипойда, визнав, що його колега стріляв у загиблого Олександра Цукермана. Про це затриманий заявив під час судового засідання з обрання йому запобіжного заходу, пише місцеве видання «Новости-N».

Так, сержант поліції Причипойда розповів, що, коли він із колегами приїхав на виклик, Цукерман погнався за ними з лопатою. Поліцейські почали тікати і в цей момент Причипойда почув три постріли. За його словами, в Цукермана стріляв сержант поліції Денис Ляхвацький.

Також, за словами Причипойди, поліцейські не били Цукермана. Нібито тілесні ушкодження у нього були вже тоді, коли правоохоронці приїхали на виклик.

Нагадаємо, що прокуратура клопотала про обрання Причипойді запобіжного заходу у вигляді арешту на 60 діб. Однак адвокат затриманого Руслан Канівець наполягав на домашньому арешті. Також захисник просив призначити мінімальну суму застави.

Суддя Іван Дірко попрямував до дорадчої кімнати для ухвалення рішення.

Сьогодні оберуть запобіжний захід також старшому лейтенанту поліції Миколі Хоменку та сержанту поліції Денису Ляхвацькому.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: