Одіозний екс-міністр Клименко не виплатив зарплату звільненим працівникам «Радио Вести»

Одіозний екс-міністр Клименко не виплатив зарплату звільненим працівникам «Радио Вести»
Олександр Клименко

Екс-соратник Януковича пустив невиплачені людям гроші на власний піар?

Колективу закритого 3 березня «Радио Вести» досі не виплатили зарплату за останніх три місяці роботи. Про це розповів колишній генпродюсер радіо Віталій Докаленко «Телекритиці».

«Якщо ви запрошуєте на роботу гарних журналістів, їм як мінімум потрібно вчасно платити зарплату... І всім нам досі не виплатили зарплату за останніх три місяці», – зазначив він.

Водночас Докаленко визнав, що певні працівники не відповідали загальному високому рівню колектива, однак їх мусили терпіти через протекцію власників медіа. «Ведучий Олександр Семченко не вміє вести ефіри (зокрема йшлося про резонансний ефір із Тетяною Мунтян. – Ред.) і не має жодного стосунку до журналістики. Він – протеже власників і після кожного ефіру я казав, що рано чи пізно ми отримаємо попередження. Так і сталося. Це ще один приклад того, як власники своїми руками вбили медіа, в яке вклали дуже багато грошей», – зазначив екс-генпродюсер.

Як відомо, «Радио Вести» пов’язують із екс-міністром доходів і сборів (вважався близьким до сім'ї президентства Віктора Януковича). Примітно, що грошей у Клименка зараз вистачає на самопіар.

17619288_1298698060219294_1055658935_n

Так, вчора біля входу до столичної станції метро «Святошин» перехожим безплатно роздавали газету партії «Успішна країна», лідером якої є Клименко, котрий досі переховується у Росії. Остання сторінка газети, як свідчення високої духовності колишнього міністра, містить православний календар.

Сьогодні ж кореспондентом «Главкома» на станції метро «Олімпійська» була помічена жінка, яка роздавала ці ж газети. Крім того, возик із виданням Клименка помітили і біля метро «Деміївська».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: