Одіозний забудовник Микитась посміявся зі своїх опонентів на виборах: «підкуп не спрацював»

Одіозний забудовник Микитась посміявся зі своїх опонентів на виборах: «підкуп не спрацював»

Микитась заявив, що популістські заяви його конкурентів не спрацювали

Переможець довиборів до Верховної Ради по 2016-му округу на Чернігівщині, одіозний забудовник Максим Микитась, якого пов’язують з депутатами від БПП Ігорем Кононенком і Олександром Грановським, посміявся над своїми конкурентами на виборах.
Так, сьогодні на своїй сторінці в Facebook він висловив вдячність жителям Чернігова за підтримку і заявив, що популістські заяви його конкурентів не спрацювали.
«Всі разом ми довели, що ні фальшива партійна ідеологія, ні популістські заяви, ні підкуп виборців не працюють, коли люди бачать реальні справи! Я провів 211 зустрічей, на які прийшли більше 25 000 людей! І вони побачили що тримається слово, побачили рішення проблем, замість порожніх балачок!», - написав Микитась.
Він пообіцяв докласти максимум зусиль, щоб не підвести людей, які в нього повірили.
«Хочу, щоб чернігівцям не доводилося штовхатися за «безкоштовними» сертифікатами на ліки від «Батьківщини» або скидатися грошима кандидату, який не здатний заробити собі на кеди, але впевнений що може прогодувати країну! Ці завсідники телеефірів звикли всіх звинувачувати і таврувати ганьбою, а я звик працювати! Ось і вся різниця», - заявив Микитась.
Зазначимо, що говорячи кандидата, який «не здатний заробити собі на кеди», Микитась мав на увазі Єгора Фірсова, який раніше під час одного з телеефірів заявив: «Влада намагатиметься купити ці вибори, залякати, але ми будемо боротися. Один депутат з Блоку Петра Порошенка сказав: «Єгоре, куди ти лізеш? Микитась вже завіз туди мішок грошей». Я на це відповів: «А я купив кеди. Звичайні міцні кеди і планую в них обійти весь округ, потиснути руку кожному виборцю і подивитися в очі».
Нагадаємо, що на проміжних виборах по 206-му округу Микитась отримав 31,45% голосів виборців, а Фірсов – 4,07%.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: