Офіційно оголошено дату виступу Порошенка в Раді

Офіційно оголошено дату виступу Порошенка в Раді
Президент України Петро Порошенко

У четвер Рада розпочне свою роботу зі щорічного послання президента України Петра Порошенка

Президент України Петро Порошенко виступить у Верховній Раді 7 вересня із щорічним посланням про зовнішнє і внутрішнє становище України. Про це заявив голова ВР Андрій Парубій під час засідання парламенту.

«Ми зберемось у четвер о 10:00 ранку і розпочнемо нашу роботу зі щорічного послання президента України Петра Порошенка», - сказав він.

Парубій нагадав народним депутатам, що у середу, 6 вересня, не буде пленарного засідання, а планується робота у комітетах.

«Завтра, я нагадую, буде робота в комітетах, будуть важливі законопроекти, зокрема розгляд пенсійної реформи... Я бажаю плідної роботи по комітетах», - сказав він.

Нагадаємо, 5 вересня розпочала роботу сьома сесія Верховної Ради.

У вівторок депутати, зокрема, ухвалили освітню реформу. Законом запроваджується 12-річне навчання в школі і передбачає початкову освіту тривалістю 4 роки; базову середню освіту тривалістю 5 років; профільну середню освіту тривалістю три роки.

Раніше Парубій припускав, що Порошенко може звернутися до Верховної Ради зі щорічним посланням у перший пленарний день нової сесії. 

Заступник голови парламентської фракції БПП Олексій Гончаренко повідомляв, що виступ Порошенка очікується 7 вересня.

Регламент Верховної Ради передбачає, що парламент заслуховує щорічні послання президента про внутрішнє і зовнішнє становище країни. Згідно зі ст. 167, щорічне послання глави держави має бути проголошено до 31 березня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: