Окупаційна влада Криму «потішила» бюджетників: зарплати будуть урізати

Окупаційна влада Криму «потішила» бюджетників: зарплати будуть урізати

За вчителями і лікарями, яким уже значно зрізали виплати, дійшла черга і до кримських чиновників

Окупаційна влада Севастополя анонсувала перегляд системи оплати праці бюджетників. У так званому міському уряді вважають, що принципи виплат слід змінювати, бо у деяких чиновників занадто великі зарплати порівняно з іншими. Про це оголосила Тетяна Щербакова, керівниця так званого комітету з соціально-гуманітарних питань.
«Представники однієї і тієї ж професії, одного і того ж рівня будуть однакову заробітну плату отримувати, незалежно від того, в яких департаментах вони працюють, оскільки зараз спостерігається деякий перекіс. Плюс до цього є досить жорсткі обмеження на зарплати керівників, заступників і головних бухгалтерів. Загалом, закон спрямований на те, щоб максимально захистити інтереси не керівників і допоміжного персоналу, а безпосередніх виконавців державного замовлення», – розказала Щербакова про нові «справедливі» принципи, які запроваджують окупанти.

Місцеві ЗМІ зазначають, що поінформувати бюджетників про нові принципи виплат окупаційна влада має протягом двох місяців.
У коментарях до цих новин місцеві жителі висловлюють занепокоєння ініціативою верхівки. Там очікують, що чергова новація – це чергове скорочення зарплат для бюджетників, що вже неодноразово траплялось.
«Жопа» – слово, яким кримчани оцінюють російську дійсність

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: