Окупаційна влада визнала: при Україні на кримських пляжах відпочивальники лежали в два шари

Окупаційна влада визнала: при Україні на кримських пляжах відпочивальники лежали в два шари

В окупованому Севастополі немає безпечних місць для купання в морі

Стан міських пляжів в окупованому Росією Севастополі викликає серйозну стурбованість, заявив депутат місцевого «парламенту» В'ячеслав Горєлов.

«Цим потрібно було займатися взимку: знаходити людей, виїжджати на місця, за всім стежити. Раптом настає несподівано в червні літо, і ми починаємо думати про те, де людям купатися і що взагалі робити ... Виникає ще одне вогнище соціальної напруженості», - цитує Горєлова прес-служба «парламенту».

За словами «депутата», проблеми з облаштуванням пляжів почалися ще в минулому році, і цього літа не всі пляжі Севастополя виявилися готовими до сезону, на деяких були скасовані конкурси з благоустрою.

В'ячеслав Горєлов не виключає, що без розвитку пляжної зони під загрозою нині існуючі пляжі. «Раніше на «Сонячному» лежали люди в два шари, а тепер будуть лежати в чотири шари. Ось чого ми добилися. Будуть захворювання, пляжі будуть закриватися », - сказав він.

Екологи відзначають, що в окупованому Севастополі немає безпечних місць для купання в морі.

За оцінками експертів «Загальноросійського народного фронту» (ОНФ), які наводять місцеві «депутати», до 70% неочищених стоків сьогодні зливаються в прибережні води неподалік від традиційних місць відпочинку.

Верховна Рада України офіційно оголосила 20 лютого 2014 року початком тимчасової окупації Криму і Севастополя Росією. 7 жовтня 2015 року президент України Петро Порошенко підписав відповідний закон. Міжнародні організації визнали окупацію і анексію Криму незаконними і засудили дії Росії. Країни Заходу ввели ряд економічних санкцій. Росія заперечує окупацію півострова і називає це «відновленням історичної справедливості».

Беріть участь в опитуванні Главкома: Літо-2016: де ви плануєте провести відпустку?

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: