Окупанти продадуть на аукціоні 43 квартири Коломойського в Ялті

Окупанти продадуть на аукціоні 43 квартири Коломойського в Ялті

«Націоналізовану» окупантами нерухомість українського олігарха продадуть

Окупаційна влада Криму схвалила проекти постанов з відчуження з «республіканської власності» 43 нові квартири в Ялті, раніше «націоналізованих» окупантами як власність структур, афілійованих з українським олігархом Ігорем Коломойським.

Елітну нерухомість планують продати на аукціоні, початкова вартість квадратного метра складе 55 тис. руб. Проект постанови розглянуть на найближчому засіданні сесії Державної Ради окупованого Криму, пише видання «Новости Крыма».

За словами заступника «міністра майнових і земельних відносин» Оксани Лахіної, передбачено відчуження з «республіканської власності» квартир в будинку №8 на вул. Руданського в Ялті. Загальна вартість майна - 174,68 млн руб. (майже 76 млн грн). Заступник директора «розпорядчої дирекції майна» Сулейман Емурлаєв розповів, що на продаж будуть виставлені квартири без ремонту.

«Вартість квадратного метра становитиме від 55 до 60 тисяч. Квартири різні, від 42 до 150 квадратних метрів. Будинок зданий в експлуатацію, і квартири без ремонту », - сказав він членам парламентського комітету.

Емурлаєв також запевнив, що інформація про проведення торгів буде обов'язково опублікована в ЗМІ і на урядовому порталі. 12-поверховий будинок, в якому знаходяться квартири республіки, згідно з даними порталів нерухомості, був зданий в експлуатацію 2012 року. Зараз там реалізуються квартири класу VIP, ринкова вартість квадратного метра в таких квартирах становить від 88 до 300 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: