Окупанти розстріляли камери відеоспостереження перед вбивством військового на Донбасі

Окупанти розстріляли камери відеоспостереження перед вбивством військового на Донбасі
Штаб Об'єднаних сил досі не назвав ім'я загиблого воїна 
Фото з відкритих джерел

Волонтери опублікували фото розстріляної камери

Російські окупаційні війська на Донбасі розстріляли камери відеоспостереження на позиціях, де вчора внаслідок снайперського вогню загинув військовий 56-ї окремої мотопіхотної бригади.

Про це у вівторок, 12 січня, повідомив благодійний фонд Повернись живим, який встановлює такі камери по всій лінії зіткнення в районі проведення операції Об’єднаних сил.

«Перед Новим роком вони підстрелили одну камеру. Двома пострілами вивели її з ладу. На днях ще одну», – цитують бійців 56-ї окремої мотопіхотної бригади у фонді та наголошують, що 11 січня, неподалік Донецького аеропорту, ворожий снайпер забрав життя українського військового.

Волонтери опублікували фото розстріляної камери.

«Подібна тактика не нова, і ворог й надалі діятиме саме так, залишаючи наших бійців без очей. Ближче до весни їхня активність буде тільки зростати. А поки наші хлопці ризикують власним життям, ми намагатимемось якнайшвидше відновити мобільні комплекси спостереження. Адже полюють на них лише з однієї причини – вони заважають окупантам вбивати українських воїнів», – інформують у фонді.

Наразі три камери безповоротно втрачені, ще чотири – в ремонті. Вартість одного мобільного комплексу складає 95 тисяч гривень.

Як інформував «Главком», під селищем Піски Ясинуватського району на Донеччині у понеділок, 11 січня, внаслідок обстрілу російсько-окупаційних військ загинув український військовий.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: