Окупанти стверджують, що затримали «агента СБУ», який готував диверсії у Криму

Окупанти стверджують, що затримали «агента СБУ», який готував диверсії у Криму

У Криму, як повідомляють окупанти, Лімешко «мав пошкодити лінії електропередач, підпалити ліс та створити гірський обвал

ФСБ затримала в Криму «агента Служби безпеки України» Геннадія Лімешка, який нібито готував серію диверсій.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

За їх інформацією, Лімешко є уродженцем Харківської області, що раніше проходив службу в зоні ATO на посаді старшого розвідника глибинної розвідки в одній з військових частин ЗСУ.

У Криму, як повідомляють окупанти, Лімешко «мав пошкодити лінії електропередач Судак - Новий Світ, підпалити ліс в районі Судак - Рибаче - Алушта, викликати гірський обвал для перекриття автомобільної траси Судак - Новий Світ, а також підпалити один з об'єктів комунального господарства в районі селища Рибальське».

«Лімешка затримали при спробі пошкодити лінію електропередач», - пишуть окупанти.

За твердженням росіян, у Лімешка вилучили: дві тротилові шашки типу «200» із запальною трубкою ЗТП-50, шкільний механізм для приведення в дію вибухового пристрою, гранату РГД-5 з вкрученим запалом УЗРГМ, ємності з горючою сумішшю, ручну пила (для підпилювання дерев'яних опор ЛЕП) і цифровий фотоапарат (для документування диверсійної діяльності і звіту перед СБУ).

Так званий слідчий відділ УФСБ по окупованому Криму і Севастополю порушив кримінальну справу. Розслідування у справі триває, окупанти розшукують можливих спільників і помічників «диверсанта».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: