Окупанти у Ялті спалили півтонни сирів з ЄС та ковбаси з України

Окупанти у Ялті спалили півтонни сирів з ЄС та ковбаси з України

В окупованому Криму спалили продукти, заборонені до ввезення в Росію

В окупованій Ялті спалили майже 500 кілограмів продуктів з України та країн ЄС, виявлені на одному зі складів міста. Про це в понеділок, 7 серпня, повідомляє РІА «Новости Крым» із посиланням на прес-службу Россільгоспнагляду.

«У ході перевірочних заходів було встановлено факт зберігання та реалізації продукції, забороненої до ввезення в Російську Федерацію. Зокрема, державні інспектори виявили в продажу сири в асортименті виробництва Німеччини, Голландії, України, Франції, Данії загальною вагою 488,8 кілограма таких популярних сортів, як Мааздам, Дорблю, Камемберт, Брі та ін. Так само були виявлені ковбасні вироби в асортименті загальною вагою 50,1 кілограма виробництва Харківського м'ясокомбінату. Власники складу-магазину не змогли надати жодних документів на виявлений товар», - йдеться в повідомленні.

Інформагентство зазначає, що раніше співробітники Россільгоспнагляду спалили 373 кілограми сирів і ковбас, виявлених під час перевірки в одному з торгових центрів окупованого Севастополя.

Напередодні прес-служба Россільгоспнагляду повідомила, що в Росії з серпня 2015 року знищили близько 17 тисяч тонн продуктів з ЄС та України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: