Окупанти в Криму продають «державне» майно

Окупанти в Криму продають «державне» майно

В окупованому Криму збираються продати два об’єкти «державної власності»

В окупованому Росією Криму збираються провести аукціон із продажу двох об'єктів нерухомості «державної власності». Про це повідомила прес-служба підконтрольного Кремлю Мінмайна Криму.

Окупаційна влада Криму стверджує, що на «відкриті торги» виставлять одноповерхову будівлю магазину будматеріалів із земельною ділянкою в селі Сінокісне Роздольненського району і групу інвентарних об'єктів – колишню АЗС – із земельною ділянкою в Керчі.

Підконтрольний Кремлю уряд півострова 11 жовтня повідомив, що нерухоме майно шести автозаправних станцій, базу відпочинку «Шахтарські зорі» й пансіонат «Орел» продадуть на відкритому аукціоні.

У жовтні підконтрольна Кремлю кримська влада зобов'язала «націоналізовані» підприємства «Кримхліб», «Сімферопольський комбінат хлібопродуктів», «Кримтелеком», «Кримтехнології» та видавництво «Таврида» оформити документи на приватизацію до кінця 2017 року.

У березні 2014 року в анексованому Росією Криму «націоналізували» приблизно 480 підприємств і організацій. Україна подала позови в міжнародні суди, де вимагає як компенсації не тільки гроші, але і російське закордонне майно.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: