Окупанти визнали: ціни на продукти в курортних регіонах Криму завищені втричі

Окупанти визнали: ціни на продукти в курортних регіонах Криму завищені втричі

Аксьонов наказав розібратися із ціноутворенням на окупованому півострові

Ціни на продукти харчування і предмети першої необхідності в курортних регіонах Криму часто завищені більш ніж в три рази. Про це повідомив «глава» окупованого півострова Сергій Аксьонов у себе на сторінці у Facebook.

«Подібна ситуація неприйнятна ні для кого: ні для виробників, у яких продукція викуповується задешево, а потім перепродується втридорога, ні для бюджету республіки, куди надходить менше податків, ні для кримчан і гостей півострова, які змушені переплачувати в кілька разів», - зазначив він.

Аксьонов також додав, що, за даними офіційної статистики, ціни на продукти харчування і предмети першої необхідності в Криму «в середньому нижчі», ніж в сусідньому Краснодарському краї.

«Статистика, безумовно, - це добре, і її дані можуть бути корисними, однак досить подивитися на ціни на південному березі Криму, щоб засумніватися в її точності», - написав він.

Як повідомлялось, в  окупованому Криму зі службового житла разом з сім'ями викидають колишніх українських силовиків - співробітників СБУ, МВС, Міноборони та рятувальників, які зрадили Україну і залишилися на півострові після його анексії Росією.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: