Окупанти закривають останні судноремонтні підприємства Севастополя

Окупанти закривають останні судноремонтні підприємства Севастополя
У підприємств забрали найважливіші засоби виробництва
Фото sorius.com.ua

80 судноремонтників залишаться без роботи, а понад 250 членів їх сімей - без засобів до існування

Працівники двох судноремонтних підприємств окупованого Севастополя - «Сориус» і «Сориус Судоверфь» - 6 жовтня отримали повідомлення про звільнення. В результаті таких масових звільнень, 80 судноремонтників залишаться без роботи, а понад 250 членів їх сімей - без засобів до існування, повідомляє сайт «Новости Севастополя».

«Третього жовтня засновник підприємства Іванов С. В. повідомив, що не зможе зберегти робочі місця, оскільки згідно з рішенням Арбітражного суду міста Севастополя від 23.09.16 у нас відбирають найважливіші засоби виробництва - плавучий док і майстерню з верстатами і обладнанням», - зазначають в листі до редакції сайту працівники підприємств.

Видання повідомляє, що без цих засобів підприємства не зможуть ремонтувати судна, у тому числі - міські пороми окупованого Севастополя, сейнери і траулери севастопольських рибловних компаній, пороми Керченської переправи, плавкрани і бурові установки Чорноморнафтогазу тощо.

Як раніше повідомлялось, окупанти попросили мешканців Криму ще кілька років пожити без водиСтабільна система забезпечення окупованого Криму водою буде налагоджена не раніше 2019 року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: