Ольга Сумська сподівається, що її донька отримає громадянство Росії

Ольга Сумська сподівається, що її донька отримає громадянство Росії
Антоніна Паперна

Акторка пояснила, що йдеться лише про отримання «робочого паспорта, не більше того»

Народна артистка України Ольга Сумська в інтерв’ю Катерині Осадчій в рамках програми «Світське життя» зізналася, що її донька Антоніна Паперна, яка зараз навчається у Москві, займається питанням зміни громадянства. Про це інформує «Детектор медіа».

«Слава Богу, що Антоніну хоча б не називають бандерівкою в Щукинському училищі, – заявила актриса. – Важко всім нам зараз. Сьогодні навіть йдеться про те, що Антоніна буде змінювати громадянство. Вона зараз цим займається і в нею, я маю надію, буде паспорт громадянки Росії».

Та водночас Сумська попросила зрозуміти її та не робити з цього галасу.

«Про російське громадянство йшлося ще в минулому році, адже отримати роботу з українським паспортом навчаючись у Москві нереально, – розповіла Сумьська. – Якщо ти хочеш працювати в російському театрі, а Тоня закінчує Щукінське училище і мріє про сцену у театрі Вахтангова, туди потрапити з українським паспортом нереально. Всі так робили. І Сергій Маковецький, який працював в театрі Лесі Українки, колишній громадянин України, він сьогодні громадянин Росії. Але при цьому великий патріот. Це не змінює наших уподобань, патріотизму і любові до батьківщини. Це тільки робочий паспорт, не більше того».

До цього ж з’ясувалося, що сама Ольга Сумська на сьогодні дещо потерпає від незатребуваності.

«Я не маю роботи з початку листопада, – зізналася вона Катерині Осадчій. – Грудень, січень, я поки що безробітна. Я не отримую зарплату на Першому національному, в мене немає зараз проектів. Тобто, все зупинилось. Роботи немає ніякої зараз».

Як повідомляв «Главком», українські компетентні органи заборонили в'їзд в Україну близько 40 російським акторам і співакам за незаконне відвідування Криму.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: