Олланд на зустрічі в «нормандському форматі» добиватиметься прогресу в реалізації Мінських угод

Олланд на зустрічі в «нормандському форматі» добиватиметься прогресу в реалізації Мінських угод
Президент Франції Франсуа Олланд

Олланд зібрав засідання уряду перед поїздкою до Берліна

Франція на переговорах «Нормандської четвірки» у Берліні має намір зробити все можливе для прогресу в реалізації Мінських угод. Про це заявив президент Франції Франсуа Олланд на засіданні кабінету міністрів в Єлисейському палаці перед від'їздом до Берліна на зустріч «Нормандської четвірки», передає ТАСС.

«Саме так званий нормандський формат дозволив добитися укладення Мінських угод. З точки зору Франції, саме в цьому форматі і необхідно продовжувати переговори для подолання кризи. З такою позицією президент Олланд попрямує сьогодні в Берлін для участі в саміті «нормандської четвірки», – заявив офіційний представник уряду Франції Стефан Ле Фоль.

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко, канцлер Німеччини Ангела Меркель, президент Франції Франсуа Олланд і президент РФ Володимир Путін 19 жовтня зберуться на саміт у «нормандському форматі» у Берліні.

Як повідомляв «Главком», у МЗС Франції назвали мету зустрічі лідерів «Нормандської четвірки». У свою чергу Арсеній Яценюк прокоментував заяву глави МЗС Франції і пояснив Еро, що відбувається на сході України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: