Онищенко показав годинники, на які записував Порошенка

Онищенко показав годинники, на які записував Порошенка
Олександр Онищенко

Нардеп-утікач продемонстрував журналістам «шпигунські годинники»

Нардеп-утікач Олександр Онищенко показав легендарні годинники, за допомогою яких здійснював запис бесіди із президентом Петром Порошенком, пише «Страна».

«Це абсолютно непримітні наручні годинники, які мені приніс лондонський детектив. Усередині механізму вбудовані диктофони. Саме на них і було записано більшість розмов, в тому числі із Порошенком. Чому я не користувався телефоном, пояснити дуже легко. Всі гаджети типу мобільних і планшетів забирає охорона при вході до Адміністрації президента», – розповів Онищенко.


6_main


a423b446e7b80970ae8bc7065fc2ba55

 

f177ba62e8c45ac48e649819c2d2c0d1

Годинники нардепа – невідомого бренду. Вони можуть записувати аудіо і відео. Коштують близько $62 з картою пам'яті на 64 Мб. Наручний годинник з диктофоном і камерою практично не відрізняється від звичайних варіантів виконання. Тобто на око неможливо визначити, чи є на них диктофон.

Флешка міститься під задньою частиною корпусу. Найчастіше при приєднанні до комп'ютера годинник визначається як звичайний зйомний накопичувач. Такі годинники – водонепроникні.

Як повідомлялося, минулого тижня Онищенко розповів, як народні обранці продають свої голоси у Верховній Раді, а президент Петро Порошенко виділяє на це гроші. Трохи пізніше Онищенко заявив, що передав компромат на президента, в тому числі записи переговорів з ним, представникам американського уряду. При цьому Онищенко заявив, що записував розмову з Порошенком на наручний годинник.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: