Онищенко в Лондоні шукає роботу тренера з кінного спорту

Онищенко в Лондоні шукає роботу тренера з кінного спорту
Фото biz.censor.net.ua

Я добре вивчив кінний бізнес. У мене є додаткові навички, я можу і їздити на конях і продавати коней, каже Онищенко

Депутат-втікач Олександр Онищенко, якого Верховна Рада позбавила депутатської недоторканності, підшукує роботу тренером з кінного спорту у Лондоні. Про це він заявив в короткому відео-інтерв'ю виданню «Страна» через програму відеодзвінків Face Time.

«У мене є право працювати в Лондоні», - сказав він, і не виключив, що може піти працювати тренером з кінного спорту: «Я добре вивчив кінний бізнес. У мене є додаткові навички, я можу і їздити на конях і продавати коней».

Онищенко розраховує, що грошей від продажу коней йому вистачить на кілька років. Суму, виручену від продажу коней, не уточнив, назвавши це комерційною таємницею. Раніше Онищенко вже підтвердив інформацію, що продав 40 елітних коней німецькому коняреві Паулю Шокемюлле.

Депутат-втікач також додав, що на допит в Національне антикорупційне бюро України, призначений на 5 серпня, він не прилетить. На питання, чи усвідомлює депутат, що в разі повторної неявки в НАБУ, його, як підозрюваного, оголосять в міжнародний розшук, Онищенко відповів, що усвідомлює. «Буду чекати, коли розшук на мене прийде тут. І готуватися до суду щодо екстрадиції... Зняв квартиру, знайшов тренажерний зал, клуб для кінного спорту. Який ще бізнес? Мені вже 47 років, мені потрібно думати про пенсію», - сказав він. За словами олігарха, по місту він пересувається на таксі, без охорони. «На метро не їжджу», - уточнив Онищенко.

Під кінець депутат звернув увагу на звук годинника Біг-бена за його спиною і спростував заяву НАБУ про те, що він виїхав за межі Лондона.

Нагадаємо, 5 липня Рада дала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання і арешт народного депутата Онищенка - головного фігуранта «газової» схеми. Онищенко, якого антикорупційні органи України повідомили про підозру у вчиненні злочину, 29 липня заявив, що поїхав жити до Лондона, оформлює там посвідку на проживання і просить політичного притулку у британської влади.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: