Онищенко заявив, що перебуває в Лондоні

Онищенко заявив, що перебуває в Лондоні
Фото Страна.ua

Нардеп готовий брати участь в будь-якіх слідчіх діях, але тільки через британську юрісдікцію

Депутат від «Волі народу», позбавлений недоторканності Верховною Радою,  Олександр Онищенко зараз перебуває в Лондоні і готується судитися з українськими правоохоронцями. Про це він написав у себе на сторінці в Facebook.

«Я перебуваю в Лондоні. На абсолютно законних підставах і в рамках абсолютно законного вільного переміщення. Саме тут за безпосередньої участі авторитетної міжнародної юридичної кампанії готовий проходити всі належні юридичні процедури в рамках докази власної невинуватості в чому б то не було», - зазначив він.

Онищенко пдкреслив, що висунуті проти нього звинувачення базуються «виключно на чутках, домислах, фальсифікації». «Довести це (упередженість слідства) в рамках української юрисдикції, на мій превеликий жаль, сьогодні неможливо - наслідок навіть в дрібницях порушує фундаментальні процесуальні принципи», - зазначив він.

«Я б хотів особливо звернути увагу керівників спеціалізованих правоохоронних органів - перш за все, панів Н. Холодницького і А. Ситника - на неприпустимість в публічній площині висловлювати образливі брехливі судження. Будь ласка, навчитеся нарешті скрупульозно перевіряти інформацію, перш ніж наввипередки її озвучувати... Не треба раз по раз робити виключно спекулятивні заяви про те, що я ховаюся «десь на території країни-агресора в Росії», - підкреслив він.

Нардеп також зазначив, що в найбліжчі години його юристи направлять в слідчі органи України офіційні листи, де буде вказано місце його фактичного перебування, також спеціально вкаже у листі про те, що він готовий брати участь в будь-якіх слідчіх діях, але тільки через британську юрісдікцію.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: