Оператор мобільного зв’язку Lycamobile заходить в Україну

Оператор мобільного зв’язку Lycamobile заходить в Україну

НКРЗІ видала ліцензію на надання послуг мобільного телефонного зв'язку для провайдера телекомунікацій «Lycamobile Україна»

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації (НКРЗІ), видала мобільному оператору «ТриМоб» копію ліцензії на надання послуг мобільного телефонного зв'язку на всій території України для провайдера телекомунікацій «Lycamobile Україна».

Як повідомляється на сайті регулятора, відповідне рішення комісія прийняла на сьогоднішньому засіданні.

«ТОВ «ТриМоб» видано копію ліцензії на надання послуг рухомого (мобільного) телефонного зв'язку з правом технічного обслуговування та експлуатації телекомунікаційних мереж і надання в користування каналів електрозв'язку на всій території України для провайдера телекомунікацій ТОВ «Лайкамобайл Україна» на всій території України», - йдеться в повідомленні.

У спільному прес-релізі «Укртелекому» і LycaMobile голова LycaGroup Алліраджа Субаскаран повідомив про отримання ліцензування в Україні та партнерство «Укртелекому» і «ТриМоб». «Це дасть змогу нам розширити пропозицію нашого сервісу в регіоні в найближчі тижні. Ми з нетерпінням чекаємо, щоб допомогти Україні розвиватися як одному з найважливіших ринків Східної Європи і створити можливість для клієнтів контактувати з їх близькими - вдома і за кордоном», - наводяться у прес-релізі слова Субаскарана.

Директор «Укртелекому» Юрій Курмаз додав, що LycaMobile надаватиме свої послуги в Україні в партнерстві з «ТриМоб», дочірнім мобільним оператором найбільшого національного телеком-оператора «Укртелеком». Він зазначив, що «ТриМоб» презентував першу в Україні 3G-мережу, а після запуску послуги клієнти LycaMobile отримають доступ до широкої карті покриття оператора по всій країні.

Довідка:

LycaMobile - найбільший віртуальний мобільний оператор в світі, який працює в 22 країнах і є лідером міжнародного ринку передоплачених мобільних дзвінків, обслуговуючи 15 млн споживачів по всьому світу. Компанія була заснована в 2006 році.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: