Оприлюднено фото поранення народного депутата Дейдея

Оприлюднено фото поранення народного депутата Дейдея

На фото видно поранення стегна

Відомий волонтер Роман Донік оприлюднив фото реального поранення парламентаря

Волонтер Роман Донік оприлюднив фотографію поранення народного депутата Євгена Дейдея, яке той отримав в районі проведення антитерористичної операції на Донбасі. Фото було оприлюднено у мережі Facebook.

На фото видно поранення стегна.

«Фотографія поранення Дейдея. Реальне. Це звичайно да, треба було вертушкою на Дніпра везти. Тут точно потрібно петицію пиляти, щоб героя дали», - так підписав фото у Facebook волонтер.

Донік у своєму дописі у Facebook заявив про свої сумніви щодо справжності поранення народного депутата. Він виключив можливість того, що Дейдею дали можливість бути присутнім на ділянці фронту під час обстрілу.

«Ніхто з ЗСУшників не взяв би на себе таку відповідальність, як пустити на передок під час бою депутата ВР. А, ну так, маленьке уточнення - не було в той час зафіксовано обстрілів в районі Авдіївки. Навіть стрелкотні не було», - написав волонтер.

Нагадаємо, Євген Дейдей отримав поранення 14 липня в районі промислової зони м. Авдіївка. За попередніми даними, у Дейдея осколкове поранення від снаряда 82 калібру в ногу.

Після надання первинної медичної допомоги народного депутата було направлено до військового шпиталю № 66 м. Покровська.

Правоохоронці відкрили провадження за фактом поранення нардепа за статтею «терористичний акт».

В п’ятницю ввечері у полку поліції спеціального призначення «Київ» повідомили, що Дейдея успішно прооперували, його стан стабільний.

Як повідомляв «Главком», 11 липня Рада відмовилась надати згоду на притягнення до кримінальної відповідальності Дейдея. Також парламент відмовився зняти недоторканність із нардепа від Радикальної партії Олега Ляшка Андрія Лозового.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: