Оприлюднено результати ЗНО ще з трьох предметів

Оприлюднено результати ЗНО ще з трьох предметів
ЗНО-2017

Учасники ЗНО можуть ознайомитися з результатами тестування з історії України, біології та російської мови

Картки результатів та скан-копії бланків відповідей з історії України, біології, російської мови вже розміщені на інформаційних сторінках учасників зовнішнього незалежного оцінювання. Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

«Таблиці переведення тестових балів у рейтингову оцінку за шкалою 100-200 балів та таблиці відповідності тестових балів оцінкам рівнів навчальних досягнень (за шкалою 1–12 балів) вже оприлюднені на сайті Українського центру в розділі «Предмети ЗНО», - йдеться в повідомленні.

У разі виникнення сумніву щодо правильності встановлення результату учасник зовнішнього оцінювання може подати апеляційну заяву в письмовій формі до Українського центру оцінювання якості освіти. Апеляційні заяви щодо результатів зовнішнього незалежного оцінювання з історії України, біології, російської мови можна подавати протягом п'яти календарних днів із дня офіційного оголошення результатів зовнішнього оцінювання з певного навчального предмета, ураховуючи день оголошення. Детальніше з процедурою подання апеляції можна ознайомитися на сайті Українського центру оцінювання якості освіти в розділі «Апеляції».

Як повідомлялося, 15 червня були оприлюднені результати зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури, англійської, німецької, іспанської, французької мов, математики.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: