Опубліковано відео нападу держохоронців на журналістів програми «Схеми»

Опубліковано відео нападу держохоронців на журналістів програми «Схеми»
Охоронці - учасники конфлікту з журналістами

Напад стався поряд з рестораном, де святкували весілля сина генпрокурора Луценка.

Програма «Схеми» опублікувала на своїй сторінці у Facebook відео нападу співробітників Управління державної охорони (УДО) на журналіста Михайла Ткача та оператора Бориса Троценка.

«Це відео демонструє, як працівники УДО напали на нашого журналіста Mykhailo Tkach та оператора Bruce Tr в ніч на 16 вересня поряд з ресторанним комплексом у Козині, де святкували весілля сина генпрокурора Луценка», – сказано в повідомленні.

У ніч проти 16 вересня Михайло Ткач повідомив про напад біля одного з ресторанів у Конча-Заспі (розташована поблизу Козина). У той час в ресторані перебували президент Петро Порошенко, прем’єр-міністр Володимир Гройсман та інші політики.

Управління державної охорони розпочало службове розслідування за фактом нападу співробітників УДО на знімальну групу програми «Схеми». Також начальник УДО Валерій Гелетей вибачився перед Ткачем.

Водночас народний депутат Сергій Лещенко наполягає, що за фактом перешкоджання професійній діяльності журналіста прокуратура має відкрити кримінальне провадження.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: