Ошукані вкладники і позичальники з усієї України йдуть під Раду вимагати відставки Гонтаревої

Ошукані вкладники і позичальники з усієї України йдуть під Раду вимагати відставки Гонтаревої
Акція біля Нацбанку

Другий день поспіль люди мітингуватимуть біля Нацбанку

Акція «Народний імпічмент» пройде сьогодні, 15 листопада, під стінами Верховної Ради та Національного банку України з вимогою ошуканих вкладників і позичальників відставки глави НБУ Валерії Гонтаревої.

Організатори - Координаційний комітет ошуканих вкладників і позичальників - хочуть домогтися від влади захисту своїх прав на законодавчому рівні.

Активісти наполягають, що саме керівництво Гонтаревої на посаді глави НБУ призвело до знецінення гривні, масового банкрутства банків і втрати мільйонами людей своїх вкладів і заощаджень. Під час акції буде дан старт всеукраїнської кампанії зі збору підписів з вимогою відставки керівника НБУ.

На думку організаторів акції, Валерія Гонтарєва на посаді глави Нацбанку навмисно проводить політику, спрямовану на знищення української банківської системи. Тому зібрані підписи будуть направлені в міжнародні організації, щоб таким чином звернути увагу західних партнерів на безвідповідальну діяльність взагалі НБУ і, зокрема, його керівника.

Організатори переконані, що за два роки Гонтарева не зробила нічого для вирішення проблем людей і повністю втратила довіру. На їхню думку, Гонтареву на посаді глави Нацбанку необхідно терміново замінити на фахівця з незаплямованою репутацією, незалежного від політичних сил, який зможе вирішити поточні проблеми банківської системи в цілому і, в тому числі, ошуканих людей.

Приєднатися до акції «Народний імпічмент» можна з 9 години вівторка, 15 листопада, під Верховною Радою. Після цього, заходи зі збору підписів за відставку голови Нацбанку Валерія Гонтаревої пройдуть по всіх регіонах України.

Організатори акції підкреслюють, що «Народний імпічмент» є мирною неполітичною акцією, мета якої - захистити простих українців від свавілля Нацбанку.

Акцію протесту біля НБУ було розпочато 14 листопада.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: