Особу підозрюваного у вбивстві чоловіка в центрі Харкова встановлено, – поліція

Особу підозрюваного у вбивстві чоловіка в центрі Харкова встановлено, – поліція

Інформація про те, що посеред вулиці лежить тіло закривавленого чоловіка, надійшла до Шевченківського відділення поліції в місті Харкові.

Працівниками слідчо-оперативної групи попередньо встановлено, що сьогодні ввечері до офісу, який спеціалізується на ремонті комп’ютерної техніки, зайшов невідомий чоловік та з незрозумілих причин відкрив стрільбу з невстановленої зброї. В цей час в приміщенні знаходилися двоє робітників даного закладу. В одного з них влучила куля, інший встиг сховатися в коморі та викликати правоохоронців.

Факт події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. На даний час на місці події працює слідчо-оперативна група.

Зібрані речові докази передані для проведення експертизи.

Як повідомив заступник начальника слідчого управління ГУ НП в Харківській області Андрій Шарнін, вже встановлено ймовірну особу зловмисника. Йому 37 років, мешканець міста Києва, проживає в Україні тимчасово, громадянин Грузії. Якщо вам відома ця людина або місце її знаходження прохання повідомити інформацію за телефонами 70-59-300, 102, або іншим зручним для вас способом.

pm665image002

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: