Порошенко: Останнє слово в процесі безвізу для українців – за країнами ЄС

Порошенко: Останнє слово в процесі безвізу для українців – за країнами ЄС

За словами Порошенка, останній етап парламентської компетенції – розгляд рішення про безвізовий режим для українців – відбудеться на пленарній сесії Європейського парламенту на початку квітня

Президент України Петро Порошенко привітав позитивне рішення Комітету Європарламенту з громадянських свобод, юстиції та внутрішніх справ щодо запровадження безвізового режиму для України.

Коментар глави держави опубліковано на його сторінці у Facebook.

«Вітаю позитивне рішення Комітету Європарламенту з громадянських свобод, юстиції та внутрішніх справ щодо запровадження безвізового режиму для України. Щиро дякую доповідачці Марії Габріель та членам комітету за підтримку України і об’єктивну оцінку реформаторських зусиль української влади із належної реалізації відповідних критеріїв», – ідеться у повідомленні.

За словами Порошенка, останній етап парламентської компетенції – розгляд рішення про безвізовий режим для українців – відбудеться на пленарній сесії Європейського парламенту на початку квітня.

«Доручив МЗС активізувати відповідну роботу для якнайшвидшого ухвалення позитивного вердикту ЄП. Після цього останнє слово в процесі візової лібералізації – за державами – членами ЄС. Сподіваюся на підтримку європейських столиць цього довгоочікуваного рішення», –  зазначив президент.

Нагадаємо, сьогодні комітет Європарламенту підтримав надання безвізу Україні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: