Парасюк визнав, що «десь перегнув палицю» в інциденті з Вілкулом

Парасюк визнав, що «десь перегнув палицю» в інциденті з Вілкулом

«Пішов на другу десятку, бо в мене вже 11 справ, до яких я маю причетність», – з гордістю заявив Парасюк

Позафракційний народний депутат Володимир Парасюк, коментуючи інцидент із депутатом від Опозиційного блоку Олександром Вілкулом, який стався 22 вересня, не виключив, що він «десь перегнув палицю» і це не було одним із найкращих прикладів для суспільства. Про це повідомляє УНІАН.

На запитання, чи не планує Парасюк позиватися до Вілкула щодо вчорашнього інциденту, депутат сказав, що таких планів не має.

Водночас Парасюк заявив, що вважає нормальною свою реакцію на слова Вілкула про «недорозвиненого імбецила». Парасюк зазначив, що ніколи не відмовиться від своїх слів чи дій. «Напевно, кожен нормальний чоловік у цій країні, коли в його бік за будь-яких обставин говорять, що він недорозвинений імбецил або що 8 класів закінчив, – я думаю, що це була б нормальна реакція на такі слова», – сказав він.

На питання щодо відкритого за вчорашніми подіями кримінальної справи Парасюк заявив: «Одинадцята вже. Хочу привітати всіх – пішов на другу десятку, бо в мене вже 11 справ, до яких я маю причетність». Депутат запевнив, що готовий відповідати за всіма обвинуваченнями і може пояснити свої дії щодо кожного епізоду.

Нагадаємо, у четвер у будівлі телеканала «112 Україна» після закінчення ефіру «Вечірнього прайму» сталася сутичка між його учасниками – нардепами Олександром Вілкулом та Володимиром Парасюком.

Неодноразові словесні перепалки між парламентаріями виникли в ефірі. Після програми Парасюк намагався прорватися всередину приміщення, де був Вілкул. Повідомляється, що після закінчення ефіру Володимир Парасюк дочекався під студією свого опонента, зав'язалася бійка, яку розбороняла охорона.

Після сутички Парасюк заявив, що зловить і відправить до зони АТО Олександра Вілкула.

Пізніше Парасюк написав на своїй сторінці у Facebook, що не шкодує про свою поведінку під час сутички з Вілкулом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: