Парасюк влаштував скандал оператору «Інтера»

Парасюк влаштував скандал оператору «Інтера»
Парасюк готовий віддати свій телефон журналістам

Нардепу не сподобалось, що оператор знімав його телефон

Позафракційний народний депутат Володимир Парасюк на засіданні антикорупційного комітету обурився, що оператор телеканала «Інтер» знімав його мобільний телефон, а не виступ Юрія Дерев'янка.

«Стоїть телеканал «Інтер», який прийшов знімати наше засідання. Оператор замість того, щоб знімати нашого колегу Юрія Дерев'янка, який говорить дуже розумні речі, знімає телефон народного депутата. Якщо вам цікаво, що у мене на телефоні, я вам його так віддам», – заявив Парасюк.

Глава комітету Єгор Соболєв прокоментував: «Я сподіваюся, що там антикорупційні смски».

Нагадаємо, 22 вересня 2016 року після прямого ефіру на 112-му каналі, де Вілкул дозволив собі кілька образливих слів на адресу Парасюка, останній в коридорі вступив у сутичку з Вілкулом та його численною охороною. Свита соратника Януковича зробила все, аби той ретирувався неушкодженим і вивела його через чорний хід з каналу, після цього Парасюк на пошкодив розкішну машину свого опопнента.

Нагадаємо, у опитуванні «Главкома», значно більше читачів стали на бік Парасюка, бо вважають Вілкула агентом Путіна. При цьому приблизно така сама кількість аудиторії переконана, що дії обох депутатів ганебні і спрямовані проти України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: