Парламент готує звернення до Порошенка про відставку Гонтаревої

Парламент готує звернення до Порошенка про відставку Гонтаревої
У Вашингтоні Сергій Тарута роздавав брошуру про главу Нацбанку Валерію Гонтареву під назвою «Загроза економічній безпеці України»

Тарута закликав колег створити в Раді тимчасову слідчу комісію, яка розслідує діяльність глави Нацбанку

У Верховній раді буде зареєстровано звернення до президента Петра Порошенка про відставку глави Нацбанку Валерії Гонтаревої. Про це сьогодні на Погоджувальній раді Верховної Ради заявив народний депутат Сергій Тарута.
Парламентарій також закликав колег створити в Раді тимчасову слідчу комісію, яка розслідує діяльність глави Нацбанку.
«Я звертаюся, щоб ми консолідували парламент, повернули довіру до парламенту, довіру до президента, довіру до уряду. Я пропоную поставити в порядок денний на цьому тижні дві постанови, які будуть сьогодні зареєстровані. Одну постанову - це клопотання перед президентом про звільнення Гонтаревої. І друга постанова про те, щоб зробити тимчасову слідчу комісію», - заявив Тарута.

[VIDEO_BLOCK_1]

Він підкреслив, що Валерія Гонтарєва не відповідає на прямі звернення депутатів і уникає засідань парламентських комітетів.
«Якщо їй нічого ховатися, нехай вона із задоволенням йде і працює з нами. Але вона не приходить на комітет, вона ігнорує експертів, вона ігнорує громадськість, депутатів. Тому треба консолідуватися навколо цього питання», - резюмував політик.
Як повідомлялося, на щорічних зборах МВФ у Вашингтоні Сергій Тарута роздавав брошуру про главу Нацбанку Валерію Гонтареву під назвою «Загроза економічній безпеці України». За словами Тарути, всі факти, викладені в брошурі, відповідають дійсностіі були перевірені Асоціацією українських банкіів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: