Пасажиропотік в «Борисполі» зріс майже на третину у порівнянні з минулим роком

Пасажиропотік в «Борисполі» зріс майже на третину у порівнянні з минулим роком

Генеральний директор аеропорту «Бориспіль» Павло Рябікін

Передусім суттєвий приріст іде за рахунок транзитних пасажирів, зазначив Рябікін

Генеральний директор «Борисполя» Павло Рябікін в інтерв’ю «Главкому» заявив, що приріст пасажирообігу в аеропорту, порівняно з минулим роком, суттєвий. Станом на 25 червня він склав 29%, порівняно з аналогічним періодом 2016-го.

«Думаю, вийдемо за підсумками поточного року на показники 26-27% приросту, - зазначив він. - Передусім суттєвий приріст іде за рахунок транзитних пасажирів. Тобто за рахунок людей, які використовують «Бориспіль» не як точку вильоту чи прильоту, а як точку пересадки».

Він підкреслив, що  це відбувається завдяки базовому перевізнику (МАУ. - «Главком»), який свою маркетингову політику і мережу рейсів вибудовує на зручних для пасажирів стиковках у «Борисполі».

«Ми зі свого боку намагаємося налаштувати під ці потреби нашу інфраструктуру. Інфраструктурно термінал D (нині головний термінал «Борисполя») проектувався, на жаль, більше для перевезення «з точки в точку», і трансферні можливості були доволі обмежені. Приріст транзитних пасажирів поставив перед нами вимогу реконструкції цього нового терміналу. Ми нарощуємо транзитну зону, збільшуємо зону контролю пасажирів, які пересідають з рейсу на рейс. Розширимо зону очікування в галереї вильоту», - розповів директор аеропорту.

Рябікін додав, що там з’являться додаткові площі для розміщення магазинів duty free і точок громадського харчування.  І це відбудеться вже наприкінці цього року.

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: