Пашинський показав постанову про закриття його справи

Пашинський показав постанову про закриття його справи
Нардеп Сергій Пашинський

Пашинський вважає, що постанова слідчих ГПУ може увійти, як приклад, до підручників для студентів

Народний депутат від «Народного фронту» Сергій Пашинський підтвердив, що Генеральна прокуратура закрила кримінальну справу проти нього. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

«Кримінальна справа закрита, до органів поліції спрямовані матеріали для притягнення Хімікуса В.Е. до адміністративної відповідальності за хуліганство», - повідомив нардеп.

Він також продемонстрував постанову про закриття кримінального провадження. «Як і зазначав на одній із прес-конференцій, дана постанова може увійти, як приклад, до підручників для студентів», - вважає Пашинський.

Нагадаємо, сьогодні ЗМІ повідомили, що Генеральна прокуратура України закрила кримінальну справу проти Пашинського.

Мова йде про кримінальну справу за фактом стрілянини під Києвом минулої зими. Як повідомляв «Главком», 31 грудня 2016 року в лісі біля одного із сіл Васильківського району Київської області Пашинський вистрелив у ногу місцевому жителю В’ячеславу Хімікусу. Під час конфлікту депутат вистрілив йому в стегно з пістолета Glock 19 калібром 9мм.

Сам Пашинський отримав удар пляшкою по голові. Депутат заявляє, що нападником був саме Хімікус, а той, у свою чергу, стверджує протилежне.

Спочатку нардеп стверджував, що стріляв знизу з метою самооборони, оскільки був збитий з ніг. 13 січня, у день перехресного допиту опоненти повідомили, що Пашинський змінив свідчення і заявив, що стріляв зверху.

Головне слідче управління Генеральної прокуратури України проводить досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом хуліганський дій (ч. 2 ст. 296 КК України).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: