Печерський суд блокуватимуть, поки не буде розглянута апеляція на арешт Лихоліта, - Мосійчук

Печерський суд блокуватимуть, поки не буде розглянута апеляція на арешт Лихоліта, - Мосійчук
ru.wikipedia.org

Ми будемо блокувати Печерський суд і не дамо вивезти звідти «Батю», переконує нардеп

Печерський суд будуть блокувати, поки суд не розгляне апеляцію на арешт "айдарівця" Валентина Лихоліта. Про це повідомляє нардеп Ігор Мосійчук в Facebook.

«Адвокати подали апеляцію на рішення щодо запобіжного заходу для Валентитна Лихоліта. Нам гарантували, що цю апеляцію буде розглянуто сьогодні ж. Поки цього не буде зроблено, ми будемо блокувати Печерський суд і не дамо вивезти звідти «Батю». Навіть якщо сьогодні все вирішиться добре - на цьому справа не закінчується. Близько 8 тис. учасників АТО тримаються за гратами, і для їх звільнення прийнято рішення створити координаційний штаб», - написав він.

Він додав, що сподівається, що позиція, озвучена сьогодні генеральним прокурором Юрієм Луценком, стане позицією всієї прокуратури.

.Як повідомлялося, двох «айдарівців» Валентина Лихоліта та Ігоря Радченка підозрюють в організації банди та розбійних нападах. Лихоліта заарештували на полігоні в Дніпропетровську. Після винесення рішення ряд народних депутатів і бійців добровольчих батальйонів заблокували зал суду і не дозволили вивезти Лихоліта до СІЗО. Там же стався конфлікт між народним депутатом, членом депутатської групи "Воля народу" Сергієм Мельничуком та протестувальниками. Крім того, протестувальники перекрили Хрещатик.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: