Передвиборча кампанія у Німеччині: поліція зареєструвала 3,6 тис. правопорушень

Передвиборча кампанія у Німеччині: поліція зареєструвала 3,6 тис. правопорушень
Агітації перед виборами в Бундестаг

Під час кампанії було зафіксовано близько 50 випадків завдання тілесних ушкоджень, переважно агітаторам

Федеральне управління кримінальної поліції Німеччини на даний момент зареєструвало понад 3,6 тисячі правопорушень, пов'язаних з передвиборчою кампанією у Німеччині.

Про це повідомляє DW з посиланням на видання Welt am Sonntag.

За даними управління поліції, близько трьох чвертей правопорушень пов'язані з пошкодженням майна, передусім агітаційних плакатів, або ж використанням символіки заборонених у Німеччині організацій. Також під час кампанії було зафіксовано близько 50 випадків завдання тілесних ушкоджень, переважно агітаторам. Серед зафіксованих правопорушень також - жбурляння яєць, образливі висловлювання, листи з погрозами та інші.

Порівняно з попередньою передвиборною кампанією до німецького Бундестагу 2013 року кількість правопорушень зросла на 18%. Велику кількість правопорушень - майже 1,5 тисячі - зафіксували упродовж останнього тижня, повідомили в управлінні кримінальної поліції.

Нагадаємо, напередодні виборів у Бундестаг багато провідних політиків Німеччини отримали конверти з невідомим білим порошком.

У вересні в місті Гейдельберг на сцену, де виступала канцлер Німеччини Ангела Меркель в рамках передвиборчої кампанії, невідомі кинули кілька помідорів. Через декілька днів атаки помідорами зазнав автомобіль, на якому канцлер під'їхала до місця зустрічі з виборцями.

Нагадаємо, вибори в Бундестаг Німеччини відбудуться 24 вересня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: