Петицію за відновлення економічних відносин з РФ на сайті Полтавської облради підтримало 2000 осіб

Петицію за відновлення економічних відносин з РФ на сайті Полтавської облради підтримало 2000 осіб

Петицію за відновлення зв'язків з Росією після Дніпра і Чернігова зареєстровано і в Полтаві

Петиція на сайті Полтавської обласної ради про відновлення економічних зв'язків з РФ набрала близько 2000 голосів і стала обов'язковою для розгляду керівництвом регіону та країни. У тексті петіції її автори зазначають, що через розрив економічних відносин з Росією Україна начебто втратила від 90 000 до 120 000 робочих місць, а експортна валютна виручка скоротилася в 6 разів. «Ми просимо донести до відома уряду України наше термінове прохання, яке життєво необхідне нашій країні», – говорять ініціатори петиції.

У тексті звернення також наголошується, що необхідно ініціювати створення міжурядової робочої групи між Україною і РФ, яка займеться розробкою «дорожньої карти» щодо поступового відродження зв'язків між країнами.

«Нам треба активізувати негайне повернення традиційних ринків експорту наших товарів, для збільшення валютних надходжень і зменшення безробіття», - підкреслили жителі регіону. На думку авторів петиції відновлення економічних відносин з Росією дозволить уникнути зубожіння народу.

Нагадаємо, раніше аналогічна петиція жителів Дніпра набрала 4000 голосів. Також петиція жителів Чернігова за зв'язки з Росією отримала підтримку біля 3000 жителів регіону.

Джерело: Comments.ua

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: