Під АП протестують родичі полонених на Донбасі бійців, до акції приєдналася Савченко

Під АП протестують родичі полонених на Донбасі бійців, до акції приєдналася Савченко

Люди хочуть поспілкуватися особисто з президентом Петром Порошенком

Під Адміністрацією президента триває акція протесту родичів полонених на Донбасі українських військових, до неї приєдналася народний депутат надія Савченко, яка приїхала на місце події. Про це з-під будівлі АП передає телеканал «112 Україна».

«Надія Савченко тільки з'явилася біля Адміністрації президента, вона сюди приїхала хвилин 15 тому і одразу долучилася до родичів українських військових, які знаходяться в полоні у бойовиків. Родичі тримають таблички, що вони голодують, дехто тримає фотографії своїх синів, які знаходяться в полоні. Ці люди сьогодні планують ночувати тут, на тротуарі біля АП. Вони кажуть, що їм заборонили тут встановлювати намет, керуючись рішенням КМДА. Переважно тут зібралися жінки, вони будуть ночувати просто на тротуарі, деякі мають стільці. Поруч з ними зараз знаходиться Надія Савченко», - сказано в повідомленні.

«Ці жінки кажуть, що будуть залишатися під АП до тих пір, поки до них не вийде президент Петро Порошенко. Вони хочуть поставити йому запитання безпосередньо, коли буде розблоковано процес обміну полоненими», - розповів кореспондент.

Учасники акції зазначили, що протягом дня до них з Адміністрації глави держави ніхто не виходив. Свою акцію вони мають намір продовжити у вівторок.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: