Під час стрілянини в Алмати загинув мирний житель

Під час стрілянини в Алмати загинув мирний житель

Злочинцем була проведена спроба захоплення легкового автомобіля жителя міста, в результаті чого водій отримав поранення і помер

Під час нападу в Алмати (Казахстан) загинув один мирний житель. Про це повідомляє Tengrinews.kz з посиланням на прес-службу МВС Казахстану.
Близько 11 години ранку при спробі проникнення в Алмалінське районне управління внутрішніх справ ДВД Алмати було нанесено вогнепальне поранення постовому поліцейському, після чого злочинець заволодів автоматичною зброєю співробітника органів внутрішніх справ і сховався.
«При переслідуванні злочинця ним було застосовано викрадену зброю щодо екіпажу поліції «Буран», в результаті чого два співробітники патрульного екіпажу отримали вогнепальні поранення. Надалі підозрюваного було зупинено, при збройному спротиві поранено і затримано співробітниками поліції в районі АТ «Казахконцерт». Встановлено його особу», - повідомили в прес-службі МВС РК.
При затриманні отримали вогнепальне поранення два співробітники поліції.
«На жаль, злочинцем раніше була проведена спроба захоплення легкового автомобіля жителя міста, в результаті чого водій отримав поранення і помер. Від отриманих поранень померло три співробітника поліції», - зазначає прес-служба МВС РК.
За попередніми даними, затриманий, 27-річний раніше судимий уродженець Кизилординській області, підозрюється в скоєнні вбивства жінки в минулі вихідні. У місті введено оперативний план «Сирена», всі співробітники поліції орієнтовані на затримання подільника затриманого злочинця.
Відзначимо, сьогодні в Алмати відбувся напад на Алмалінське РВВС а також будівля ДКНБ. На даний момент по місту Алмати введено спецплан «Перехоплення». В Алмати оголошено «червоний» рівень терористичної небезпеки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: