Під Києвом невідомі вбили главу правління «Київобленерго»

Під Києвом невідомі вбили главу правління «Київобленерго»
Голова правління ПрАТ«Київобленерго» Іван Поливяний

Група невідомих осіб проникла через паркан на подвір’я будинку чоловіка і жорстоко побила подружжя

У неділю, 24 вересня, близько 20-ї години в селі Білогородка Києво-Святошинського району невідомі особи напали на будинок голови правління ПрАТ«Київобленерго» Івана Поливяного. Зловмисники завдали тілесних ушкоджень господарю і його дружині. Від отриманих травм чоловік помер. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

Керівництво Національної поліції України взяло під особистий контроль розкриття даного злочину.

«На даний час вже встановлено, що група невідомих осіб проникла через паркан на подвір’я будинку потерпілого. Зловмисники напали на господаря, затягнули до будинку, де зв’язали чоловіка та його дружину. Після цього нападники почали бити подружжя, вимагаючи їх зізнатися, де знаходиться сейф», - повідомляють у поліції.

«Не отримавши інформації, зловмисники взяли близько 15 тисяч гривень, які знаходились на видному місці, зняли з жінки золоту каблучку, а господаря перетягнули до іншої кімнати. Там у подальшому його тіло без ознак життя знайшли поліцейські», - додають правоохоронці.

Після того, як жінка змогла звільнитися, вона викликала поліцію та швидку допомогу.

На місце події одразу прибули група реагування патрульної поліції Києво-Святошинського відділу поліції, слідчо-оперативна група Головного управління поліції столичної області, кінологічна служба, криміналістична лабораторія. 

Начальник поліції Київщини Дмитро Ценов повідомив, що поліцейські та співробітники криміналістичної лабораторії відпрацювали місце пригоди.

«Всі виявлені ознаки вказують на те, що зловмисники не мали наміру вбивати господаря, а вчинили злочин з метою заволодіння майном. З місця події нападники викрали ювелірні вироби і незначну кількість грошей», – зазначив Ценов.

Він також повідомив, що керівництвом Національної поліції вже проведено заслуховування перших результатів роботи слідчо-оперативної групи на місці події.

Тіло загиблого чоловіка направлено на проведення судово-медичної експертизи для встановлення причин смерті. За згаданим фактом відкрито кримінальне провадження п.6 ч.2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: