Під Москвою трагічно загинула онука Хрущова

Під Москвою трагічно загинула онука Хрущова
Онука Микити Хрущова - Юлія Хрущова

Юлія Хрущова загинула під колесами електрички

У Московській області під колесами електропоїзда загинула Юлія Хрущова - онука колишнього глави радянської держави Микити Хрущова.

Онука і прийомна дочка першого секретаря ЦК КПРС Микити Хрущова Юлія потрапила під колеса електропоїзда в Підмосков'ї і загинула. Про це повідомляють агентства ТАСС і «РІА Новини» з посиланням на джерела.

За інформацією співрозмовника «РІА Новини» в правоохоронних органах, інцидент стався в московському районі Солнцево на станції «Сонячна». Він уточнив, що 77-річна жінка потрапила під електропотяг, який прямував за маршрутом Внуково - Москва.

Джерело ТАСС в екстрених службах столиці, в свою чергу, повідомляє, що жінка загинула на платформі «Мічурінець», яка також знаходиться в Одинцовському районі Підмосков'я, після того, як перейшла залізничні колії в невстановленому для цього місці. Це, за його словами, відбулося о 10:35 мск в четвер, 8 червня.

«Інтерфакс» з посиланням на обізнане джерело також повідомив про те, що інцидент стався на станції «Мічурінець».

«Сьогодні вдень (8 червня – ред.) на залізничній платформі «Мічурінець» Київського напрямку впала, оступившись, під приміський електропоїзд жінка, 1940 року народження. Встановлено, що загиблою є Юлія Хрущова, внучка одного з радянських лідерів Микити Хрущова», - сказав співрозмовник агентства.

У прес-службі транспортної поліції агентствам підтвердили факт загибелі жінки 1940 року народження, не уточнивши при цьому подробиць того, що сталося. Довідкова служба швидкої допомоги Москви в розмові з «РІА Новинами» також підтвердила смерть жінки з таким ім'ям і віком.

«Юлія Леонідівна Хрущова в віці 77 років сьогодні померла», - повідомив співрозмовник агентства.

Юлія Хрущова народилася в 1940 році в сім'ї сина першого секретаря ЦК КПРС Микити Хрущова Леоніда. Після того, як Леонід Хрущов пропав безвісти, радянський керівник удочерив свою онуку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: